Featured Posts
Samsung Galaxy S5 Active karakteristikat

Samsung Galaxy S5 Active karakteristikat dhe cmimi

Modeli i ri Samsung Galaxy S5 Active në rrënjë është modeli Samsung Galaxy S5, por modeli Active vjen qëndrueshmëri më ...

Vazhdo leximin

Shkarkoni falas video nga Youtube me

Shkarkoni falas video nga Youtube me

Ju ka pëlqyer një video humoristike ose një këngë në faqen më të populluar të internetit, në youtube, dhe doni ...

Vazhdo leximin

Cfare eshte Android?

Besoj se tashmë fjala Android është shumë e njohur, por çfarë është Android? Faktikisht Android është një sistem operativ me ...

Vazhdo leximin

tabletat me te mire

Top 5 tabletat me te mire!

Me vitin tani që po i afrohet fundit të tij, erdhe edhe momenti për t'i hedhur një sy në aparatet ...

Vazhdo leximin

Top 5 aplikacionet me te mira per leximin e ePub ne Android

Kur blejmë një aparat të ri ose duam të provojmë një teknologji të re, gjëja e parë që bëjmë është: ...

Vazhdo leximin

Konfigurim manual interneti për Nokia 6070 rrjeti Vodafone

September 16, 2013 Postuar nga Luka

Konfigurim manual interneti për rrjetin VodafoneNdoshta ju ka rastisur që për arsye të ndryshme dëshironi që të konfiguroni celularin tuaj në mënyrë manual. por cilat hapa duhet të bëni për një konfigurim manual të internetit për rrjetin Vodafone? ndiqni tutorialin e më poshtëm. Ky tutorial është përgatitur duke e shpjeguar në 2 gjuhet më të përdoruar për shqiptarët në gjuhën Italian dhe gjuhën Anglisht.

Shtypni butonin Menu
Përzgjidhni Impostazioni/ Settings dhe shtypni butonin Selez/ Select
Përzgjidhni Configurazione/ Configurations dhe shtypni butonin Selez/ Select
Përzgjidhni Impostazioni config Personale/ Personal Configuration Settings  dhe shtypni butonin Selez/ Select

Shënim
Nëse nuk ka konfigurime të tjera zgjidhni Aggiungi/ Add
Nëse ekzistojnë konfigurime të tjera zgjidhni Opzioni/ Options
Përzgjidhni Aggiungi Nuove/ Add New dhe shtypni butonin Selez/ Select
Përzgjidhni Web dhe shtypni butonin Selez/ Select

Plotësoni të dhënat e mëposhtme si vijon:
Nome Account/ Account Name: Internet
Home Page: www.google.com ose http://tech-al.info (nëse doni)
Nome utente/ Username: (bosh)
Password: (bosh)
Utiliza punto accesso Preferito/ User preference access point: No
Përzgjidhni Impostazioni punto accesso/ Access point settings dhe konfirmoni përzgjedhjet e treguara duke shtypur butonin OK.

Proxy: Dissativa/ Disable

Përzgjidhni Impostazioni tipo trasporto dati/ Data Bearer dhe shtypni butonin Selez/ Select.
Konfirmoni përzgjedhjet e treguara si më poshtë duke shtypur butonin OK.

Punto accesso dati a pacchetto/ Packet Data: vodafoneweb
Tipo di rete/ Network Type: lihet e pandryshuar
Tipo di autenticazione/ Authentication Type: Normale/ Normal
Nome utente/ Username: (bosh)
Password: (bosh)

Shtypni 3 herë butonin Indietro/ Back
Përzgjidhni Internet
Shtypni butonin Opzioni/ Options
Përzgjidhni Attiva/ Activate dhe shtypni butonin Selez/ Select
Së fundmi shtypni butonin Fine chiamata/ End call për tu kthyer në faqen fillestare.


Pasi keni ndjekur hapat e mësipërm mund të provoni të përdorni shërbimin e internetit në celularin tuaj. Pra më këtë tutorial të shpjeguar hap pas hapi se si mund të konfiguroni internetin në celularin tuaj për rrjetin Vodafone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
css.php
You might also likeclose